Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

la 16.4.2022 klo 12:00

Tubecon Games 2022

Lisää kalenteriin Osta liput

Tampere-talo, Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Tubecon Games kerää pelaamisen harrastajat, vaikuttajat, fanit ja ammattilaiset yhteen Tampereelle huhtikuussa 2022!

Tampere-talosta tulee viihteellisen pelaamisen elämyskeskus 15.–16. huhtikuuta 2022, kun Tubecon Games tuo Tampereelle kattauksen Suomen suosituimpia vaikuttajia. 

Tampere-talo muuttuu huhtikuussa 2022 kahden päivän ajaksi kaikenlaisen pelaamisen elämyskeskukseksi, kun Pohjoismaiden suurin vaikuttajatapahtuma Tubecon laajenee Tampereelle. Tubecon Games kokoaa yhteen Suomen tunnetuimmat vaikuttajat, heidän faninsa sekä harraste- ja ammattipelaajat.

Tapahtuman osallistujat pääsevät tapaamaan, seuraamaan ja haastamaan eri peleissä peli- ja somemaailmasta tuttuja vaikuttajia. Tapahtumassa ovat mukana mm. Lakko, IlariPro, Jaakko Parkkali, Jennysvoices, Namikolinx, Boheemi, Mikirotta, PAQPA, IlariPro, MrJallu101, Neddeplays, Tinke, Niko & Santtu ja monia muita.

”Tubecon Games tarjoaa viihteen, elämysten, pelien, turnausten, ohjelmanumeroiden ja Meet & Greet -fanitapaamisten lisäksi Suomen parasta e-sports viihdettä. Ohjelma ja sisältö on rakennettu sekä nuoremmalle että vanhemmalle sukupolvelle ja tavoitteenamme on luoda tapahtumasta jokavuotinen viihteellisen pelaamisen ykköstapahtuma Suomessa”, kertoo Tubeconin toimitusjohtaja Jan Grehn.

Lippuja voi ostaa Tampere-talon lipunmyynnissä sekä Tiketti.fi- ja Lippu.fi-palveluista. Myös ovelta voi ostaa pääsylippuja, ellei tapahtuma ole jo ennakkoon loppuunmyyty.

 

Tubecon Games tarjoaa ohjelmaa kaikenikäisille, mutta tapahtumassa on myös erillisiä ikärajallisia alueita, joissa sisäänpääsyyn vaaditaan joko 16 tai 18 vuoden ikää. Tapahtuman ohjelma on esitelty Tubeconin nettisivuilta.

Päiväkohtaiset ohjelmanumerot julkaistaan lähempänä tapahtumaa. Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Tubecon Games oli tarkoitus järjestää Tampere-talossa jo 20.–21. elokuuta 2021, mutta tapahtuma jouduttiin perumaan koronarajoitusten vuoksi.  Vuoden 2021 tapahtumaan ostetut liput käyvät vuoden 2022 tapahtumaan sellaisenaan.

Lue lisää turvallisuuskäytännöistä Tampere-talossa täältä.

Tuotanto Tampere-talo ja Tubecon

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

1 päivän lippu, pe tai la 39 €
2 päivän lippu pe-la 63 €

Lisää Tampere-talossa