Kansainväliset kongressit - Tampere-talon tilat ja palvelut
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

Kansainväliset kongressit

Miksi tuoda kongressi Tampereelle?

Tampere on vilkas ja vireä kansainvälisen tason kongressikaupunki, jossa suuren kaupungin kehittyvät palvelut ja infrastuktuuri yhdistyvät pienen kaupungin tunnelmaan. Tampereen vahvuuksia ovat aktiivinen tiede- ja yritysmaailma, unohtamatta kaupungin runsasta kulttuuritarjontaa, joka palvelee myös kokousvieraita. Tampere on turvallinen, ihmisen kokoinen kaupunki, jossa palvelut sijaitsevat lähellä toisiaan, ja joka on helppo ottaa haltuun kävellen tai vaikkapa kaupunkipyörällä!

Miksi Tampere-taloon?

Tampere-talo on valittu jo seitsemän kertaa Suomen parhaaksi kongressikeskukseksi. Tampere-talon sijainti keskellä kaupunkia tarkoittaa lyhyitä siirtymisiä palvelusta toiseen. Lähin hotelli, Courtyard by Marriott Tampere City, sijaitsee Tampere-talon katon alla, lisäksi lähikortteleista löytyy useita muitakin hotelleja. Olemme helposti tavoitettavissa julkisilla liikennevälineillä, mutta lähistöltä löytyy myös useita pysäköintitaloja. Ostosmahdollisuuksia tarjoavat läheiset kauppakeskukset. Tampere-talo tarjoaa kongressin oheen laajan kattauksen kulttuuriohjelmaa, unohtamatta maailman ainoaa Muumimuseota!

Talon monipuoliset tilat sopivat niin pienille asiantuntijakokouksille kuin suurille kongresseillekin useine rinnakkaisine luento- ja ryhmätyötiloineen. Näyttelytiloiksi soveltuvat avarat ja valoisat lämpiötilat, suuremman näyttelyn tarpeisiin taipuu monipuolinen Sorsapuistosali. Tampere-talosta saat myös erilaiset palvelut näyttelyn rakentamiseen ja kalustamiseen. Talon osaava tekninen henkilökunta ja ajantasainen tekniikka varmistavat tapahtuman sujumisen, avullamme onnistuvat myös erilaiset hybridi- ja virtuaalitoteutukset.

Kansainväliset kongressit Tampere-talossa

Vastuullisesti Tampere-talossa

Kongressijärjestelyissä palveluntarjoajan vastuullisuudella on tänä päivänä tärkeä rooli. Tampere-talo on ensimmäisenä kongressitalona maailmassa ottanut käyttöön ympäristöohjelman vuonna 1992, ja pitkäjänteisen työn tuloksena kiinteistömme täytti hiilineutraalin kiinteistön kriteerit marraskuussa 2019. Tiloissamme järjestettävä tapahtuma voidaan toteuttaa hiilineutraalisti laskemalla sille hiilijalanjälki, joka kompensoidaan istuttamalla tarvittava määrä puita hiilinieluumme Lempäälässä. Myös turvallisuus on vastuullisuutta, turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijana hallitsemme vaativankin turvatason järjestelyt, unohtamatta erilaisia terveysturvallisuuteen liittyviä vaatimuksia. Tampere-talon kaikki tilat ovat esteettömiä, ja henkilökuntamme on koulutettu opastamaan ja avustamaan liikunta- ja aistirajoitteisia asiakkaita.

Älä jää yksin – apunasi kongressipalvelutoimisto Tavicon

Valtakunnallisesti toimiva kongressitoimisto Tavicon on ollut osa Tampere-talon Events Tampere -yksikköä huhtikuusta 2019 alkaen. Tavicon on erikoistunut sekä kansainvälisten että kotimaisten tieteellisten kongressien, konferenssien, kokousten ja seminaarien järjestämiseen. Tarvitsetpa ammattilaisen apua vaikka vain ilmoittautumisten hallintaan, budjetoinnin ja taloushallinnon kiemuroihin, tai haluat tilata koko tapahtuman avaimet käteen -palveluna, Taviconin 30 vuoden kokemus varmistaa onnistumisen. Jo kongressin järjestämisen alkumetreillä kannattaa tutustua Tavicon-tiimin ammattitaidolla laatimaan Kongressijärjestäjän muistilistaan, niin voit olla varma että mikään ei pääse unohtumaan!

Tampere Convention Bureau

Visit Tampere Oy:n Tampere Convention Bureau (TCB) vastaa Tampereen kongressimarkkinoinnista, ja tarjoaa maksutonta asiantuntija-apua tieteentekijöille, järjestöille ja yrityksille kansainvälisen kokouksen tai kongressin kutsumisessa, suunnittelussa ja markkinoinnissa.

Tampere Congress & Events District Finland – kaikki kävellen kymmenessä minuutissa!

Tampere Congress & Events District eli Tampere CED muodostaa palvelujen ja ammattilaisten keskittymän, jossa kaikki tarpeellinen sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan sisällä.
Tampere-talo sijaitsee alueen ytimessä, katso esittelyvideo ja vaikutu!

Myyntipalvelu

p. 03 243 4800
myyntipalvelu@tampere-talo.fi

 

        Congress Network Finland ry