Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tapahtumien siirrot ja peruutukset

Lue lisää

ke 11.3.2020 klo 19:00

Someone like you – The Adele Songbook (UK)

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Maailman paras Adele-tribuuttiartisti Katie Markham esittää rakastetun laulajan tuotantoa!

Someone like you – The Adele Songbook juhlistaa 2000-luvun kenties merkittävintä laulaja-lauluntekijää, joka ei itse ole konsertoinut sitten vuoden 2017.

Katie Markham on huippulahjakas brittilaulaja ja XFactor-finalisti, jonka Adele valikoi mukaan omaan erikoisshowhunsa BBC:llä. Pian tämän ensimmäisen yhteisesiintymisen jälkeen Markham lähti kiertämään maailman konserttisaleja huippuorkesterinsa kanssa Adelen suurimpia hittejä esittäen.

Maailmanluokan show tuo lähdemateriaalilleen uskollisesti eloon kaikki Adele-suosikit, kuten Chasing Pavements, Make You Feel My Love, Set Fire To The Rain, Someone Like You, Hello, Rolling In The Deep ja Skyfall.

Konsertti osoittaa kunnioituksensa myös Adelen omille musiikillisille sankareille Etta Jamesista George Michaeliin ja Cureen.

Konsertissa on väliaika.

Huom! Esityksessä on K-18 anniskelualueena permanto. Anniskelualueelle lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.

Tuotanto Tampere-talo

Varaa hotellihuone

Tampere-talon yhteydessä oleva upouusi Courtyard Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Liput 45 €
Eläkeläiset ja opiskelijat 39 €

Lisää Tampere-talossa