Robert Gordon (USA) with Darrel Higham (UK) - Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

la 13.4.2019 klo 19:30

Robert Gordon (USA) with Darrel Higham (UK)

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Kun diskosävelet hallitsivat hittilistoja kesällä 1977, Robert Gordonin klassinen rock’n’roll-single Red Hot tarjosi aimoannoksen jotain ihan muuta. Eloisasta sinkusta tuli yllätyshitti, joka avasi ovia myös muille rockabillynimille The Stray Catsista Shakin’ Stevensiin asti. Sinkkua seuraavilla klassikkoalbumeillaan Robert Gordon saavutti suorastaan ikonisen aseman rockabillyn elvyttäjänä. Gordon työskenteli uransa alkuvaiheessa tiiviisti mm. Iggy Popin kanssa ja teki pari duettoa myös Bruce Springsteenin kanssa.

Nyt – 40 vuotta myöhemmin – Roberg Gordon on tullut takaisin. Vauhdikkaasta rokkielämästä selviytynyt Gordon kuulostaa tänä päivänä paremmalta kuin vuosiin. Tampere-taloon hän on koonnut mukaansa ässäbändin, jossa soittaa myös mm. Jeff Beckin ja Imelda Mayn kanssa soittanut huippukitaristi Darrel Higham.

– Odotan innolla tätä showta. Soitamme kaikki klassikkobiisimme sekä muutaman henkilökohtaisen suosikkini. Darrel esittää myös pari kappaletta. Tästä tulee upea ilta, kuvailee Robert Gordon.

Robert Gordonin ja Darrel Highamin tähdittämä konsertti on unohtumaton elämys kaikille, joiden sydän sykkii aidolle rock’n’rollille.

Huom! Esityksessä on K-18 anniskelualue permannon riveillä 12-17. Anniskelualueelle lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.
Lue lisää anniskelustamme!

Pressikuvat tästä.

Tuotanto Tampere-talo

Liput 39 €
Eläkeläiset ja opiskelijat 34 €

Lisää Tampere-talossa