Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tietoa koronaviruksen vaikutuksesta Tampere-talon toimintaan.

Lue lisää
  • englanti
  • Suomi

la 30.11.2019 klo 19:30 ·  10v. levynjulkaisukeikka

Jaakko Laitinen & Väärä Raha

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Vuonna 2009 perustetun Jaakko Laitinen & Väärä Rahan 10-vuotisjuhlavuosi huipentuu viidennen levyn julkaisukiertueen merkeissä. Yhtye tunnetaan mustalaisrytmejä, vanhaa suomalaista iskelmää sekä Lähi-Idän sävelkulkuja taidokkaasti yhdistelevästä musiikistaan. Yhtye vie kuulijansa maailmaan, jossa uusi ja vanha sekä vieras ja tuttu yhdistyvät oivaltavasti.

Alkuvuosien lemmenlaulujen aihepiiri on vuosien varrella laajentunut. ”Musiikkimme tutkii myös todellisuuden rajapintoja, pohdiskelee elämän syntyä ja avaa myös ajatustottumuksiamme, kuitenkaan rakkaudellisia tunnelmia unohtamatta”, kertoo Jaakko Laitinen.

Yhtyeen neljä aiempaa albumia ovat olleet kriitikoiden ylistämiä. Yhtye tunnetaan myös ennen kaikkea elämyksellisenä live-esiintyjänä. Esiintymistaitojaan he ovat hioneet huippuunsa kiertämällä Suomea 70 keikan vuositahdilla sekä esiintymällä 20 eri maassa.

Konsertissa muistellaan niin rakkaimpia Väärä Raha -ralleja vuosien varrelta kuin uuden levyn tuoreita sävelmiä. Tervetuloa juhlimaan tämän monipuolisen orkesterin juhlavuotta Tampere-taloon!

Konsertissa on väliaika.

Huom! Esityksessä on K-18 anniskelualue permannon riveillä 12-17. Anniskelualueelle lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.
Lue lisää anniskelustamme!

Tuotanto Tampere-talo 

 

 

Liput 29 €
Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 24 €

Lisää Tampere-talossa