Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tapahtumien siirrot ja peruutukset

Lue lisää
  • englanti
  • Suomi

to 16.9.2021 klo 19:00 · Kulkuri ja kaunotar

Marion Rung & Matti “Fredi” Siitonen

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Koronatilanteen vuoksi joudumme siirtämään konsertin syksylle 2021. Lisätietoja lippurahojen palautuksesta ja lahjakorttivaihdosta löydät täältä.

Kansan rakastamat estraditaiteilijat ja suomiviihteen konkarit Marion ja Fredi ovat aloittaneet huimat uransa jo 1960-luvulla saavuttaen sen, mistä moni aloittava artisti osaa vain unelmoida.

Marion teki ensilevytyksensä vain 15-vuotiaana ja niitti menestystä vuosien 1961 ja 1973 Eurovision laulukilpailuissa. Hän on myös kaksinkertainen Sopotin laulukilpailujen voittaja. 2000-luvulta Marion muistetaan erityisesti Leidit lavalla -kiertueestaan. Omien laskujensa mukaan Marion on levyttänyt noin nelisensataa kappaletta vuodesta 1961 lähtien.

Viihdetaiteilija ja muusikko Fredi on julkaissut 13 studioalbumia, useita kokoelmia ja singlejä, joista kultalevyrajan ylittäneitä on myyty yli 177 000 kappaletta. Fredi on myös edustanut kahdesti Suomea Eurovision laulukilpailussa ja hänet muistetaan erityisesti yhdestä tunnetuimmasta kappaleestaan Kolmatta linjaa takaisin, jonka on sanoittanut Juha Vainio. Muita tunnettuja kappaleita ovat muun muassa Pieni nukke, Puhu hiljaa rakkaudesta ja Avaa sydämesi mulle.

Tule ja koe Suomi-iskelmämme suurimmat hitit. Tarjoamme teille hetken sydämestä sydämeen.

Konsertissa on väliaika.

Konsertissa on numeroimattomat paikat. Yleisön turvallisuuden vuoksi paikkamäärää on rajoitettu. Salin paikat sijoittuvat niin, että riittävät turvavälit huomioidaan. Saman seurueen jäsenet voivat halutessaan istua konsertissa vierekkäin. Tampere-talon henkilökunta opastaa paikan valinnassa. Lisätietoja.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Liput 35 €
Eläkeläiset ja opiskelijat 29 €

Lisää Tampere-talossa