Hyppää sisältöön

Koronapassi käyttöön Tampere-talossa 17.11.2021 alkaen

Hallitus on päättänyt alueellisista ravintolarajoituksista Pirkanmaalle, ja Tampere-talo siirtyy toistaiseksi käyttämään koronapassia vaihtoehtona 17.11.2021 alkaville alueellisille ravintolarajoituksille. Koronapassin käyttö mahdollistaa tapahtumien järjestämisen ilman kapasiteettirajoituksia sekä turvallisen ja vastuullisen toiminnan Tampere-talossa myös jatkossa. Tapahtumiin, konsertteihin, ravintolaan ja Muumimuseoon tarkastetaan koronapassi Tampere-talon aulassa. Edellytämme koronapassia kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta. Voit edelleen asioida Tampere-talon aulan lipunmyyntipisteessä ja Tampere-talo Shopissa ilman koronapassia. Tervetuloa vierailulle turvallisin mielin.

Mikä on koronapassi?

Koronapassi eli EU:n koronatodistus näytetään Tampere-talon aulassa tulosteena tai kuvanäkymänä mobiililaitteesta. Suosittelemme tulostamaan tai tallentamaan koronapassin puhelimeen helposti esitettäväksi asioinnin nopeuttamiseksi. Kirjautumalla sähköiseen Omakanta-palveluun saat todistuksen täydestä koronarokotekattavuudesta, negatiivisesta koronatestituloksesta tai vaaditun aikarajan sisällä sairastetusta koronataudista. Koronapassin lukijasovellus ei kerää tai tallenna kävijöiden terveystietoja. Katso myös usein kysyttyä koronapassista (kanta.fi).

Toimi näin:

  1. Lataa koronapassi Omakanta-palvelusta.
  2. Valmistaudu esittämään koronapassin QR-koodi Tampere-taloon saavuttaessa tulosteena tai mobiililaitteelta. Henkilöllisyystodistus esitetään pyydettäessä.
  3. Koronapassi tarkastetaan Tampere-talon aulassa. Olethan ajoissa paikalla, jotta koronapassin tarkastamiseen jää aikaa.
  4. Muistathan, että Tampere-talossa on edelleen voimassa vahva maskisuositus.
Tampere-talo on sitoutunut noudattamaan voimassa olevaa lainsäädäntöä tartuntataudin torjumisessa. Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan koronapassin, mikäli Tampere-talo sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Jos sinulla on kysyttävää lipuistasi tai sinulla ei ole koronapassia, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse: liput@tampere-talo.fi

Ohjeita tapahtumajärjestäjille

Oletko järjestämässä tapahtuman Tampere-talossa? Muistathan, että tapahtumajärjestäjien tulee viestiä oman tapahtumansa osallistujille, esiintyjille ja näytteilleasettajille voimassa olevasta koronapassikäytännöstä.   Lue lisää Tampere-talon turvallisuuskäytännöistä.