Los Van Van - Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

ke 21.11.2018 klo 19:00

Los Van Van

Lisää kalenteriin Osta liput Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Kuuban Rolling Stonesiksi luonnehdittu Los Van Van tuo Karibian auringon marraskuiseen iltaan! Grammy-palkittu latinalaisen musiikin uranuurtaja esiintyy Suomen ainoalla keikalla Tampere-talossa 21.11.

Juan Formellin vuonna 1969 perustama Los Van Van yhdistelee musiikissaan innovatiivisesti salsaa, funkia, latinalaista jazzia, discoa, hip hopia ja rockia. Yhtye kehitti 1970-luvulla rumban rytmiä tanssimusiikkiin sovittaneen songo-musiikkityylin, jota pidetään nykyaikaisen timba-musiikin edeltäjänä.

Innovaation ja perinteiden välillä tyylillä tasapainotteleva Los Van Van on toiminut oppikouluna lukemattomille kuubalaisen ja karibialaisen musiikin mestareille. Yhtyeen soundissa soivat taidokkaiden laulujen, perkussioiden ja pasuunoiden lisäksi myös viulut ja koskettimet. Los Van Vanin musiikki on tehty tanssittavaksi, ja yhtye onkin korostanut tanssijoiden ja muusikoiden vuorovaikutuksen tärkeyttä.

Isoon saliin rakennetaan konserttia varten pieni tanssitila istumakatsomon eteen, sillä tämä bändi saa takuulla pään pyörälle ja tanssijalan vipattamaan. Olé!!

Pressikuvat tästä.

Tuotanto Tampere-talo

Liput 49 €

Lisää Tampere-talossa