Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tapahtumien siirrot ja peruutukset

Lue lisää
  • englanti
  • Suomi

to 31.10.2019 klo 19:00 · SUA AIKA PARANTAA

Pepe Willberg

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Pepe Willbergin Sua aika parantaa -konsertti juhlistaa ainutlaatuisen äänen taivalta suomalaisten sydämiin. Huikeat syvälle sieluun painuvat esitykset TV:n musiikkiohjelmissa tekevät Pepestä kuumemman kuin koskaan.

Konsertissa kuullaan Pepen levyttämää musiikkia kuudelta eri vuosikymmeneltä noin kolmen tunnin ajan: rakastetuimpia hittejä, vuoden 2014 kultalevyn suosikkeja, uusimpia Vain elämää -singlejä, kuten In my life, sekä makupaloina komeita tenoriaarioita.

Pepe tunnetaan monipuolisena laulajana ja tulkitsijana, jonka ääni on ainutlaatuinen. Hän yllättää monipuolisuudellaan kerta toisensa jälkeen. Uralle on tuonut huimaa nostetta muun muassa valtaisaksi arvostelumenestykseksi muodostunut, kultaa myynyt Pepe & Saimaa -albumi. Pepe on saanut laulujensa mukaan myös kansan syvät rivit kautta Suomen.

Kotimaisen musiikin mestariksi kutsuttua muusikkoa on vaikea luokitella… Poppia, runoutta, hengellistä, ooppera-aarioita… Pepe ei pysähdy. Hämmentävän monipuolinen artisti esiintyy juhlakiertueellaan huippuorkesterinsa kanssa. Orkesterin kokoonpanoa on laajennettu ja siinä on mukana myös jousia, puhaltimia ja patarumpuja.

Tervetuloa kuulemaan ja kokemaan suomalaisten rakastetuimpia kappaleita kuudelta vuosikymmeneltä. Konsertti on kiitos uskolliselle ja uudellekin kuulijakunnalle.

Konsertissa on väliaika.

Pepe Willbergin kotisivu

Pepe Willberg Facebookissa

Tuotanto Tampere-talo ja Viihde & Vuorovaikutus Oy

Liput 59,50 €

Lisää Tampere-talossa