Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

pe 21.1.2022 klo 17:00 · Tampereen Tuomiokirkko

TCM: Töistä kotiin palautuen -konsertti

Lisää kalenteriin Osta liput

Tampere-talo, Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Suurta suosiota saanut Töistä kotiin palautuen -konserttiformaatti koetaan historiallisessa Tampereen Tuomiokirkossa. Konsertissa kuullaan musiikkia säveltäjiltä Mozart, Pärt ja BartókVoit ottaa myös mukaan oman alustan ja nauttia konsertista rentoutuen patjan päällä.  

Musiikin pyörteisiin meidät johdattavat viulistit Laura Vikman ja Priya Mitchell, alttoviulisti Atte Kilpeläinen, sellistit Robert Cohen ja Torleif Thedéen, pianistit Heini Kärkkäinen ja Eero Heinonen, klarinetisti Christoffer Sundqvist sekä tanssija Pontus Sundset 

Pääset töistä kotiin pienen palauttavan ja virkistävän lepohetken kautta. Mozartin helmeilevä musiikki uudistaa ja tasapainottaa. Kasvitkin kuulemma piristyvät, kun Mozartin musiikki soi. Saamme kuulla suureksi iloksemme pianisti Eero Heinosen Mozart -soitantaa.  

Sitten päästetään irti kaikesta turhasta Pärtin taivaallisen kauniin ja meditatiivisen musiikin kautta. Lopuksi pääsemme iloittelemaan Bartókin äärelle klarinetin ja viulun duetoilla. 

Ohjelma ja esiintyjät

W.A. Mozart: Pianokvartetto g-molli   

     Laura Vikman, viulu
    Atte Kilpeläinen, alttoviulu
Torleif Thedéen, sello 
Eero Heinonen, piano  

Arvo Pärt: Spiegel im spiegel 

     Robert Cohen, sello
    Eero Heinonen, piano
  Pontus Sundset, tanssi  

Béla Bartók: 7 Duos 

     Priya Mitchell, viulu 
    Christoffer Sundqvist, klarinetti 

 

Konsertin kesto n. 1 h. Ei väliaikaa. 

Voit ottaa mukaan oman patjan tai joogamaton ja kuunnella konsertin sillä pötkötellen. Huomioithan, että konsertissa on rajattu määrä pötköttelypaikkoja. 

Konsertti on osa Tampere Chamber Music -festivaalin ohjelmistoa.

Tampere Chamber Music pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

Tuotanto Tampere Chamber Music ja Tampere-talo

Tampere Chamber Music -festivaali 19.–23.1.2022

Kuudetta kertaa järjestettävä Tampere Chamber Music -festivaali levittäytyy Tampereelle tammikuussa 2022. Tämän vuoden teema on Aikasillalla – Taikaa ja tarinoita. Lämpimästi tervetuloa elähdyttävän ja ilahduttavan kamarimusiikin pariin! 

Festivaalipassilla (140 €) pääset nauttimaan tapahtuman tarjonnasta mahdollisimman monipuolisesti. Voit myös hankkia yksittäisiä lippuja haluamiisi konsertteihin. Huomioithan, että festivaalipassi ei sisällä Tampere Filharmonian, Muumimuseon ja G Livelab Tampereen yhteistyökonsertteja. 

Lue lisää Tampere Chamber Music ry:n toiminnasta.

Liput 25 €
Eläkeläiset 20 €
Opiskelijat (ennakkoon) 10 €

Lisää Tampere-talossa