PERUTTU: Patti Austin (USA) - Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

ma 16.5.2022 klo 19:00

PERUTTU: Patti Austin (USA)

Lisää kalenteriin  Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta Uutta - osta liput ja palvelut!

Tampere-talo, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Konsertti on peruttu.

Ostetut liput voi palauttaa hyvitystä varten 31.7.2022 mennessä. Ohjeet lippupalautuksiin löydät täältä.

 

Grammy-palkittu yhdysvaltalainen musiikin monitaituri Patti Austin konsertoi talossa toukokuussa. Oscar- ja Grammy-gaaloissa esiintynyt ja jazzlistojen kärkisijoille ympäri maailman yltänyt Patti Austin esittää konsertissa suuren musiikillisen esikuvansa Ella Fitzgeraldin ohjelmistoa. Oman esiintyjän uransa New Yorkin Apollo-teatterissa nelivuotiaana aloittanut Austin tunsi jazzlegenda Ella Fitgeraldin myös henkilökohtaisesti ja näissä Patti Austin plays Ella Fitzgerald -konserteissa onkin kuultu Austinin taitavan tulkinnan lisäksi myös tarinoita Ellan elämästä ja laulujen takaa.

Kuusitoista albumia urallaan julkaissut Patti Austin levytti Ella Fitzgeraldin muistoa kunnioittavan For Ella -nimisen albumin vuonna 2002. Suomessa Austin konsertoi viimeksi vuonna 2017 liki loppuunmyydyssä Senaatintorin Valkoisessa salissa. Myös tällöin konsertin ohjelmisto koostui Fitzgeraldin kappaleista ja Helsingin Sanomat kirjoitti arviossaan Austinin olevan ammattitaitoinen ja valovoimainen esiintyjä.

Konsertissa ei ole väliaikaa.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Varaa hotellihuone

Tampere-talon yhteydessä oleva upouusi Courtyard Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Liput 69/59/49 €

Lisää Tampere-talossa