Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tapahtumien siirrot ja peruutukset

Lue lisää
  • englanti
  • Suomi

ke 14.10.2020 klo 19:30

Costello Hautamäki & Rock’n’roll boys

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Kevään koronatilanteen vuoksi konsertti on siirretty keväältä syksyyn, uusi ajankohta on 14.10.2020. Lisätietoja lippurahojen palautuksesta ja lahjakorttivaihdosta löydät täältä.

Popeda-ikoni, kitaristi Costello Hautamäki tekee huhti-toukokuun 2020 aikana kiertueen omalla bändillä, kun Popeda pitää keikkataukoa. Costellon settilista koostuu muun muassa Popedan, Hurriganesin sekä hänen omista jo ikivihreistä suomirock-klassikoistaan. Ja saattaapa setistä löytyä myös muutama ulkomainen rokkiklassikkokin!

Costello nauttii rock’n’rollin soittamisesta ympäri Suomea.

– Isommilta areenoilta pienille stageille ja nyt myös konserttisalit, kaikki ovat yhtä mukavia. Kunhan juomaa ja rokkia riittää, niin riittää tunnelmaakin. Näissä rokki-illoissa tunnelma nousee kattoon ja joskus jopa katon läpi. Koe rock’n’rollin lämpö ja läheisyys – ja tule mukaan huutamaan tai laulamaan kurkkusi käheäksi!, kutsuu Costello.

Konsertissa ei ole väliaikaa, kesto n. 90 min.

Konserttiin myydään rajoitettu määrä lippuja salin turvallisen enimmäiskapasiteetin mukaan. Konserttiliput myydään toistaiseksi numeroimattomina. Saman seurueen jäsenet voivat halutessaan istua konsertissa vierekkäin. Tampere-talon henkilökunta opastaa paikan valinnassa. Lisätietoja.

Tuotanto Tampere-talo

Liput 29 €
Eläkeläiset ja opiskelijat 24 €

Lisää Tampere-talossa